Opinie o nas
Opinie o nas na opineo.pl
Opinie o nas na allegro.pl
Kategorie
Zobacz również

Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty

Książka Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty w ksiegarnia-wrzeszcz.pl

Autorzy:  

Wiśniewska Małgorzata


Wydawnictwo:  

DIFIN


Rok wydania:  

2011


Ilość stron:  390
Oprawa:  miękka
Format:  B5
ISBN:  
978-83-7641-504-8
Cena: 69zł
Opis
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa.

Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Inne pozycje tego autora
Książka GlobalGAP. Podstawy, wymagania, wdrażanie i kontrola (z suplementem elektronicznym) w ksiegarnia-wrzeszcz.pl
GlobalGAP. Podstawy, wymagania, wdrażanie i kontrola (z suplementem elektronicznym)
System GlobalGAP to ważny, niezależny, dobrowolny system służący zapewnieniu bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji podstawowej. Zaintereso...
Cena: 129,00zł
... jest pusty