Opinie o nas
Opinie o nas na opineo.pl
Opinie o nas na allegro.pl
Kategorie
Zobacz również

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

Książka Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia w ksiegarnia-wrzeszcz.pl

Autorzy:  

Grudowski Piotr


Wydawnictwo:  

DIFIN


Rok wydania:  

2016


Ilość stron:  198
Oprawa:  miękka
Format:  B5
ISBN:  
978-83-8085-004-0
Cena: 41zł
Opis
Książka Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych.

Publikacja Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Inne pozycje tego autora
Książka Projektowanie, nadzorowanie i doskonalenie systemu jakości według normy PN-EN ISO 9001:2009 w oparciu o podejście procesowe z uwzględnieniem specyfiki w ksiegarnia-wrzeszcz.pl
Projektowanie, nadzorowanie i doskonalenie systemu jakości według normy PN-EN ISO 9001:2009 w oparciu o podejście procesowe z uwzględnieniem specyfiki
Projektowanie, nadzorowanie i doskonalenie systemu jakości według normy PN-EN ISO 9001:2009 w oparciu o podejście procesowe z uwzględnieniem specyfiki...
Cena: 180,00zł
... jest pusty